lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Doprajte si niečo výnimočné!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 5.10.2013
späť
Späť

Poslať
 

Radi si pomaškrtíte na jemných a ľahkých dezertoch, no pri každodenných povinnostiach si neviete nájsť čas na ich prípravu? Nové prémiové dezerty od Dr.Oetker vás zlákajú svojou neodolateľnou chuťou a prekvapia jednoduchou prípravou. Stačí si len vybrať, či dáte prednosť Panna Cotte, ľahkému smotanovému dezertu s pravou vanilkou, alebo si vás podmaní Dessert Chocolat, krémový čokoládový dezert so 60% prvotriedneho kakaa.

Panna Cotta od Dr.Oetker – lahodný smotanový dezert s pravou vanilkou

Kto by nepoznal Panna Cottu, taliansky smotanový dezert poliaty karamelovým krémom alebo ovocnou omáčkou? Napriek obľube si na jeho prípravu trúfne len málokto. Vďaka Dr.Oetker teraz môžete mať lahodnú smotanovú Panna Cottu kedykoľvek, rýchlo a jednoducho. Panna Cotta je dezert vyrobený podľa talianskeho originálu. Obsahuje extrakt z vanilkového struku a 12,6% smotanového prášku, ktorý je zárukou skvelého výsledku. Stačí pridať 0,25 l mlieka, 0,25 l smotany a uvariť ako puding. Po približne dvoch hodinách v chladničke dezert už len vyklopíte z misky a môžete servírovať.

Desser Chocolat od Dr.Oetker - výnimočná chuť kakaa

Nedokážete odolať kvalitnej čokoláde? Milovníkov čokolády poteší prémiová novinka od Dr.Oetker. Čokoládový dezert s intenzívnou chuťou a lahodnou krémovou konzistenciou sa priam rozplýva na jazyku. Obsahuje 60% prvotriedneho kakaa a kúsky horkej čokolády, ktoré robia z Dessert Chocolat skutočnú delikatesu. Na to, aby ste ho zvládli pripraviť, nemusíte byť ani profesionálnym cukrárom. Uvaríte ho ako puding s 0,4 l plnotučného mlieka a voilà, môže sa podávať!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!