PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Netradične: Mini curry-kebab na vianočný stôl
|
|
Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 6.11.2013 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
- 400 g mletého kuracieho mäsa
- ½ pohára omáčky SPAK Curry
- mleté čierne korenie, soľ
- cibuľa
- múka, vajce a strúhanka (trojobal)
- oregáno, petržlenová vňať
- citrón a citrónová šťava
Postup:
Mleté kuracie mäso 2 hodiny marinujeme v zmesi curry omáčky, nakrájanej cibule, soli, korenia, oregana, nasekanej petržlenovej vňate a citrónovej šťavy. Z mäsovej zmesi potom vytvoríme malé, oválne kebaby, ktoré obaľujeme v trojobale (1.v múke, 2. vo vajci, 3. v strúhanke) a vyprážame na rozpálenom oleji. Ako dekoráciu môžeme použiť špajle, na ktoré mini-kebaby napichneme, posypeme petržlenovou vňaťou a ozdobíme plátkom citrónu. Podávame s omáčkou SPAK Curry ako párty jednohubky alebo ako hlavné jedlo s prílohou, napríklad so zemiakmi.
Príprava: 45 minút (+ doba marinovania mäsa)
Diskusia k článku:
|
|
|