PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Kurací hrniec zo Spiša
|
|
Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 19.11.2013 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Počet porcií: 4
Čas prípravy: 30 minút
Čas varenia: 90 minút
Príloha: varené zemiaky
Potrebujeme:
1 PL slnečnicového oleja
4 kuracie stehná
1 strúčik cesnaku nakrájaný nadrobno
100 g údenej slaniny nakrájanej na kocky
100 g šampiňónov
4 nakrájané šalotky
1 PL hladkej múky
400 ml vody
1 ČL miešaných byliniek
soľ, mleté čierne korenie
4 mrkvy
Postup:
Vo väčšom hrnci zohrejeme olej a opečieme na ňom kuracie stehná. Vyberieme a odložíme na teplé miesto. Do hrnca pridáme cesnak, slaninu, šampiňóny a šalotky, na miernom ohni podusíme až do zmäknutia. Potom zmes poprášime múkou a za stáleho miešania minútu opekáme. Podlejeme vodou a dochutíme bylinkami. Zmes privedieme do varu, do hrnca vrátime mäso, osolíme a okoreníme. Nakoniec pridáme na kolieska nakrájanú mrkvu. Hrniec zakryjeme a 1,5 hodiny na miernom ohni podusíme.
Recepty a foto HYZA
Diskusia k článku:
|
|
|