lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 21. December, , Dnes oslavuje Bohdan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Rozpečený hermelín (pre 4 osoby)

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 30.11.2013
späť
Späť

Poslať
 

  • 4 smotanové Hermelíny
  • ½ pohára SPAK sladkokyslej omáčky
  • 100 g šunky
  • 4 paradajky
  • 1 zväzok jarnej cibuľky
  • petržlen, bazalka
  • mleté čierne korenie, soľ
  • papier napečenie

 

Hermelíny uložíme na papier na pečenie a vložíme na 5 minút do rúry prehriatej na 180°C.

Syry opatrne preložíme na tanier, ešte teplé nakrojíme navrchu do kríža, otvoríme a lyžičkou opatrne čiastočne vydlabeme. Do vzniknutého otvoru vložíme kornútik zo šunky a naplníme ho zeleninou zmesou s korením, soľou, kúskami vydlabaného syra a omáčkou. Plnený syr môžeme ešte na pár minút vložiť naspať do rúry.  Podávame so zemiakmi alebo s opečeným chlebom.

Čas prípravy: 25 minút


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!