PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 2 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Sobota, 21. December,
,
Dnes oslavuje Bohdan |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Rozpečený hermelín (pre 4 osoby)
|
|
Spracoval(a) : Monika
Dátum : 30.11.2013 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
- 4 smotanové Hermelíny
- ½ pohára SPAK sladkokyslej omáčky
- 100 g šunky
- 4 paradajky
- 1 zväzok jarnej cibuľky
- petržlen, bazalka
- mleté čierne korenie, soľ
- papier napečenie
Hermelíny uložíme na papier na pečenie a vložíme na 5 minút do rúry prehriatej na 180°C.
Syry opatrne preložíme na tanier, ešte teplé nakrojíme navrchu do kríža, otvoríme a lyžičkou opatrne čiastočne vydlabeme. Do vzniknutého otvoru vložíme kornútik zo šunky a naplníme ho zeleninou zmesou s korením, soľou, kúskami vydlabaného syra a omáčkou. Plnený syr môžeme ešte na pár minút vložiť naspať do rúry. Podávame so zemiakmi alebo s opečeným chlebom.
Čas prípravy: 25 minút
Diskusia k článku:
|
|
|