Kempinski Hotel River Park Bratislava ovládla vianočná atmosféra. Niekoľkometrový vianočný stromček, koledy, klzisko, ale i vôňa medovníkov navodzuje príjemný pocit pohodlia a pokoja. Unikátom spomedzi slovenských hotelov je nadrozmerná perníková chalúpka, ktorá je zároveň jediná svojho druhu v Bratislave.
V hotelovom lobby je možné okrem klasickej vianočnej výzdoby nielen vidieť, ale aj cítiť obrovskú medovníkovú chalúpku, ktorá sa skladá až z 20 metrov štvorcových medovníkov – 850 kusov medovníkových škridiel a 900 malých medovníkov. Nádherné jedlé dielo vzniklo pod vedením šéfcukrára Kempinski Hotela River Park Yasena Petkova. Na jej výrobu bolo použitých vyše 200 kilogramov surovín, konkrétne:
20 kg medu
30 kg kryštálového cukru
30 kg práškového cukru
25 kg masla
75 kg múky
1 kg škorice
2 kg medovníkového korenia
6 kg mandlí
220 vajec
2 litre rumu
5 kg horkej čokolády
„Sme radi, že aj počas typicky hektického predvianočného obdobia môžeme naším hosťom poskytnúť okrem päťhviezdičkového servisu aj atmosféru pripomínajúcu domov.“ hovorí generálny riditeľ hotela Gerald Haberhauer.
V Kempinski Hoteli River Park majú hostia aj možnosť zakúpiť si jedinečné cukrárenské výrobky priamo z dielne hotelových cukrárov. Na predaj budú až do 29. decembra perníkové chalúpky, Valrhona čokoláda s posýpkou, čokoládové pralinky s príchuťou vareného vína, Mikuláš z mliečnej čokolády, vianočné štóly, ale aj čajové pečivo a vaječný likér.
Vianočná výzdoba bude v hoteli do 6. januára. Okrem príjemnej vianočnej atmosféry v teple a pohodlí hotela si môžu návštevníci zakorčuľovať aj na klzisku v areáli River Parku.