PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Ančovičky na grécky spôsob
|
|
Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 20.2.2014 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
- 250 g ančovičiek (sardeliek)
- SPAK tatárska omáčka BEZ
- múka, vajce a strúhanka (trojobal)
- olej, soľ, citrón
- petržlenová vňať
Postup:
Rybičky umyjeme, osušíme a zľahka osolíme. Obaľujeme v trojobale (alebo len v múke, ktorá môže byť dochutená korením) a vyprážame na rozpálenom oleji do zlatista. Hotové necháme odkvapkať na papierovej servítke. Podávame na tanieri s tatárskou omáčkou SPAK posypané petržlenovou vňaťou a pokvapkané citrónovou šťavou. Ako príloha je vhodná opečená bageta posypaná čiernymi olivami alebo, ak chceme rybičky podávať ako hlavné jedlo, pečené zemiaky s petržlenovou vňaťou a maslom.
Doba prípravy : 30 minút
Diskusia k článku:
|
|
|