lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 21. December, , Dnes oslavuje Bohdan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kurča na alžírsky spôsob

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 8.10.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 kurča, 200g oleja, 150g slaniny, 0,2L bieleho vína, 2 lyžice koňaku, jablko, rajčiak, ½ pohára patizónového šalátu, 2 kolieska ananásu, cibuľa, karí korenie, čierne korenie, soľ

Kožu kurčaťa potrieme slaninou, aby bola chrumkavá, a prešpikujeme ananásom. Na viacerých miestach ju narežeme, opatrne uvoľníme a podlejeme lyžičkou koňaku a vína. Potom potrieme celé kurča olejom, okoreníme ho a necháme asi 10 minút odležať. Teraz pridáme soľ a mäsko prudko opečieme na oleji. Vyberieme ho, na slaninke opražíme nadrobno pokrájanú cibuľku , kura položíme na ňu , podlejeme ho vínom a pečieme ďalej. Pred dopečením pridáme očistené jablko, rajčiak, pokrájanú kuraciu pečeň a patizónový šalát. Všetko spolu dopečieme a podávame s dusenou ryžou.


Diskusia k článku:

Takú blbosť som už dávno nečítala, Alžírsko je moslimská krajina, kde je alkohol zakázaný, takže použité ingrediencie sú zrejme naše - slovenské.
Neregistrovaný - Hana, 26.6.2002 12:30
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!