lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Mrkvová tortička

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 9.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Ingrediencie:

Na korpus:

500 g najemno nastrúhanej mrkvy

200 g rastlinnej tukovej nátierky Hera maslová príchuť

300 g kryštálového cukru

5 vajec

300 g hladkej múky

hrsť hrozienok alebo brusníc

štipka škorice

štipka muškátového oriešku

50 g vlašských orechov

1 balíček kypriaceho prášku

 

Na krém:

200 g mascarpone

100 g smotany

100 g kryštálového cukru

1 ks stužovača smotany

 

Postup:

Vajcia spoločne s  tukom Hera maslová príchuť a cukrom vymiešajte do bielej hladkej peny. Potom ručne vmiešajte mrkvu spolu so škoricou, muškátovým orieškom a orechmi. Nakoniec vmiešajte múku spojenou s kypriacim práškom.

 

Hotovou hmotou naplňte tortovú formu a pečte na 170 °C asi 40 minút.

 

Na hotový korpus v tortovej forme potom naneste krém. Mascarpone vymiešajte s cukrom a pridajte vyšľahanú smotanu so stužovačom a nechajte vychladnúť cez noc. Hotovú tortu obsypte plátkami pražených mandlí a dozdobte mrkvičkami z marcipánovej hmoty.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!