lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 22. December, , Dnes oslavuje Adela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Teľacie mäso na spôsob bažanta

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 11.7.2001
späť
Späť

Poslať
 

400 gramov teľacieho mäsa, 20 gramov údenej slaniny bez kože, 40 gramov oleja, 40 gramov čerstvého masla, 60 gramov cibule, celé čierne a nové korenie, vývar, soľ.

Očistené, umyté a usušené teľacie mäso prešpikujeme slaninou pokrájanou na rezance, osolíme a na rozpálenom tuku osmažíme zo všetkých strán. Na tuku po opekaní opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme opečené mäso, podlejeme vodou, alebo vývarom a pod pokrievkou za občasného podlievania vlastnou šťavou dusíme v rúre do mäkka. Hotovú šťavu necedíme a pred podávaním ju iba zjemníme čerstvým maslom. Ako prílohu podávame opekané zemiaky a šalát.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!