1.Green Time
Ingrediencie:
3 cl jablkové pyré
2 cl peach likér
1 cl limetová šťava fresh
3-4 lístky bazalky
Hubert Grand blanc
Postup:
Do cocktailového pohára vložíme ľad. Do šejkra dáme jablkoví pyré 3 cl, likér peach 2 cl, fresh lime 1 cl, lístky bazalky (3-4 ks) doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert Grand blanc. Na ozdobu doporučujeme bazalkové listy s najemno nastrúhanou citrónovou kôrou.
2. De Luxe rouge
Ingrediencie:
3 cl malinové pyré
6 cl vodka
1 cl limetová šťava fresh
2 cl sangria sirup
Hubert de Luxe rosé
Postup:
Coctailový pohár naplníme ľadom, do šejkra dáme malinové pyré 3 cl, vodka 6 cl, fresh lime 1 cl, sangria sirup 2 cl, doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert de Luxe rosé. Na ozdobu doporučujeme pomarančovú kôru a lístky mäty.
3. Sangria Sparkling Dream
Ingrediencie:
3 cl sangria sirup
1 cl limetová šťava fresh
mix ovocia (maliny, jahody, hrozno, žltý melón, červený melón)
Hubert Grand blanc
Postup:
Coctailový pohár naplníme ľadom pridávame ingrediencie sangria sirup 3 cl, fresh lime 1 cl, mix krájaného ovocia (jahody, maliny, žltý melón, červený melón, hrozno) dolejeme Hubert Grand blanc, premiešame barovou lyžicou.
4. Sparkling piňa colada
Ingrediencie:
4 cl biely rum
10 cl ananásový džús
2 cl piňa colada sirup
Hubert Grand blanc
Postup:
Coctailový pohár naplníme ľadom, do šejkra dáme biely rum 4 cl, ananásový džús 10 cl, piňa colada sirup 2 cl, doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert Grand bland. Na ozdobu doporučujeme karambolu.
5. Virgin piňa colada
Ingrediencie:
10 cl ananásový džús
3 cl piňa colada sirup
Hubert nealkoholický
Postup:
Coctailový pohár naplníme ľadom, do šejkra dáme ananásový džús 10 cl, piňa colada sirup 3 cl, doplníme ľad a vymiešame. Vymiešaný koktailový základ nalejeme na kocky ľadu v cocktailovom pohári a dolejeme Hubert nealkoholický. Na ozdobu doporučujeme ananás.
6. Virgin Hugo
Ingrediencie:
3 cl bazový sirup
8-10 lístkov mäty
Hubert nealkoholický
Postup:
Coctailový pohár naplníme ľadom pridávame ingrediencie bazový sirup 3 cl, 8-10 lístkov natrhanej mäty, dolejeme Hubert nealkoholický, premiešame barovou lyžičkou. Na ozdobu doporučujeme špirálu citrónovej kôry.