lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 25. December, , Dnes oslavuje
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Morka Dávid

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 7.6.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 mladá morka(cca. 3kg), 200g morčacej pečene, 150g údenej slaniny, 100g masla, 60g oleja, 3 hlávky šalátu, citrónová šťava, mleté čierne korenie, soľ

Očistenú morku umyjeme. Prsia a stehná prešpikujeme pásikmi údenej slaniny, zvnútra i zvonka ju nasolíme, okoreníme a pečieme na ražni alebo v rúre. Počas pečenia morku často polievame maslom alebo vlastnou šťavou. Odblanenú a umytú pečeň zomelieme a opražíme na masle. Opraženú a vychladnutú pečeň zmiešame s očistenými a umytými listami šalátu, pokvapkanými citrónovou šťavou a olejom, uložíme na misu a obložíme kúskami pečenej morky. Podávame s lokšami.

Diskusia k článku:

Priatela kuchári a kuchárky!<BR>Niečo tu mám pre Vás všetkých.<BR>Pozrite recept Kurča Hungária!<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 7.6.2001 17:29, pelech(`na`)dmd.sk
Priatela kuchári a kuchárky!<BR>Niečo tu mám pre Vás všetkých.<BR>Pozrite recept Kurča Hungária!<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 7.6.2001 17:29, pelech(`na`)dmd.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!