lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 27. December, , Dnes oslavuje Filoména
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Chilli con carne

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 30.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

200g mrazených zelených fazuľových luskov, soľ, 200g žltých fazuľových luskov (sterilizované), 1-2 lyžice oleja z klíčkov, 200g mletého mäsa, 1 lyžica korenia chilli con carne, 200ml zeleninového vývaru (z kocky), ½ viazaničky reďkoviek

Zelené fazuľové lusky varíme v osolenej vode asi 10 minút. Medzitým necháme odkvapkať sterilizované žlté fazuľové lusky. Na panvici rozohrejeme olej z klíčkov, pridáme mleté mäso a za stáleho miešania dôkladne prepečieme. Primiešame korenie chilli con carne, opražíme, zalejeme vývarom a dusíme 5 minút. K mäsu pridáme zelené a žlté fazuľové lusky a na miernom ohni všetko podusíme ešte 5 minút. Podľa potreby zamiešame. Medzitým očistíme a umyjeme reďkovky a nakrájame ich na rezance. Hotový pokrm nimi posypeme. Podávame s chrenom.

Diskusia k článku:

doors.txt;3;6
Neregistrovaný - GSyqWjRUdJyVOiwVbr, 19.2.2012 15:57,
doors.txt;3;6
Neregistrovaný - VuYshUjUi, 19.2.2012 17:28,
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!