Recept na dnes: Chilli con carne
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 30.4.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
200g mrazených zelených fazuľových luskov, soľ, 200g žltých fazuľových luskov (sterilizované), 1-2 lyžice oleja z klíčkov, 200g mletého mäsa, 1 lyžica korenia chilli con carne, 200ml zeleninového vývaru (z kocky), ½ viazaničky reďkoviek
Zelené fazuľové lusky varíme v osolenej vode asi 10 minút. Medzitým necháme odkvapkať sterilizované žlté fazuľové lusky. Na panvici rozohrejeme olej z klíčkov, pridáme mleté mäso a za stáleho miešania dôkladne prepečieme. Primiešame korenie chilli con carne, opražíme, zalejeme vývarom a dusíme 5 minút. K mäsu pridáme zelené a žlté fazuľové lusky a na miernom ohni všetko podusíme ešte 5 minút. Podľa potreby zamiešame. Medzitým očistíme a umyjeme reďkovky a nakrájame ich na rezance. Hotový pokrm nimi posypeme. Podávame s chrenom.
Diskusia k článku:
doors.txt;3;6 Neregistrovaný - GSyqWjRUdJyVOiwVbr, 19.2.2012 15:57, doors.txt;3;6 Neregistrovaný - VuYshUjUi, 19.2.2012 17:28,
|