lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 28. December, , Dnes oslavuje Ivana/Ivona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ančovičky na grécky spôsob

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 20.2.2014
späť
Späť

Poslať
 

  • 250 g ančovičiek (sardeliek)
  • SPAK tatárska omáčka BEZ
  • múka, vajce a strúhanka (trojobal)
  • olej, soľ, citrón
  • petržlenová vňať

 

Postup:

Rybičky umyjeme, osušíme a zľahka osolíme. Obaľujeme v trojobale (alebo len v múke, ktorá môže byť dochutená korením) a vyprážame na rozpálenom oleji do zlatista. Hotové necháme odkvapkať na papierovej servítke. Podávame na tanieri s tatárskou omáčkou SPAK posypané petržlenovou vňaťou a pokvapkané citrónovou šťavou. Ako príloha je vhodná opečená bageta posypaná čiernymi olivami alebo, ak chceme rybičky podávať ako hlavné jedlo, pečené zemiaky s petržlenovou vňaťou a maslom.  

Doba prípravy : 30 minút


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!