lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 23. December, , Dnes oslavuje Nadežda
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Zemiaky s karfiolom

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 26.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

250g zemiakov, 1 stredne veľký karfiól, 100g rozpusteného masla, ½ lyžičky rasce, 1 lyžička mletého zázvoru, ½ lyžičky chilli, zelený petržlen, soľ, 1 lyžička rajčiakového pretlaku

Olúpané zemiaky pokrájame na plátky. Karfiol rozoberieme na približne rovnaké ružičky. Zázvor posekáme. V kastróle rozohrejeme rozpustené maslo, vložíme zemiaky, koreniny, ružičky karfiolu a na strednom ohni pražíme 5 minút. Pridáme rajčiakový pretlak, dusíme pod pokrývkou na slabom ohni, až zelenina zmäkne. Občas potrasieme kastrólom, aby sa zelenina nepripiekla o dno. Podávame horúce, posypané zeleným petržlenom.

Diskusia k článku:

Nie zlé.<BR>Ja by som na to zabil vajce....namiesto kečupu...<BR>Má niekto iný (lepší) nápad?<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 26.4.2001 13:10, pelech(`na`)dmd.sk
Nie zlé.<BR>Ja by som na to zabil vajce....namiesto kečupu...<BR>Má niekto iný (lepší) nápad?<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 26.4.2001 13:10, pelech(`na`)dmd.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!