lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Mini Babybel: Slovenský supersyr plný zábavy

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 24.6.2015
späť
Späť

Poslať
 

 

Mini Babybel je unikátny, okrúhly, prírodný syr vyrobený na Slovensku z 98% mlieka bez pridaných konzervantov, s vysokým obsahom vápnika a bezpečne zabalený vo vosku, s ktorým sa dá tak krásne hrať. Deti i dospelí na piatich kontinentoch, nevynímajúc Slovensko, si pochutnávajú na tomto polomäkkom syre. Deti milujú mliečnu pochúťku Mini Babybel kvôli hravému baleniu a špecifickému voskovému obalu, rodičia ocenia najmä kvalitu a nutričné hodnoty.

Syr Mini Babybel je výživný, prírodný syr, na ktorom si pochutnajú deti aj dospelí. Vďaka unikátnemu voskovému obalu je s ním zábava a môžete si ho zobrať aj na výlet, do školy či do auta. Mini Babybel v sebe spĺňa všetky kritériá rozširujúceho sa nového svetového trendu tzv. „healthy snacking“ alebo ak chcete zdravej pochúťky. Vďaka tomu, že je vyrobený až z 98 % mlieka a je bez pridaných konzervantov a farbív, je skvelým tipom na desiatu alebo olovrant, a to najmä pre deti, pretože sa s jeho voskovým obalom môžu netradične zabaviť. Zároveň je tento prírodný slovenský syr zdrojom vápnika a obsahuje menej ako 0,1 % laktózy, preto je určený aj ľuďom s intoleranciou na laktózu. „Babybel spája v sebe dve vlastnosti tak dôležité pre každý detský produkt, a to hravosť spojenú s kvalitným výrobkom bez konzervantov a farbív. Chceme dať slovenským mamičkám možnosť ponúknuť deťom niečo iné ako sladkosti plné cukru. Dať deťom do ruky malý a prírodný syrček, pri konzumácii ktorého sa vôbec nemusia prestať hrať,“ hovorí Eva Chrenovská, Senior Brand Manager Mini Babybel.

Teraz ešte výhodnejšie! Mini Babybel si môže od mája zakúpiť a vyskúšať naozaj každá rodina, keďže na slovenský trh prichádza balenie s veľmi výhodnou cenou.

Značka Babybel je celosvetovo známa a obľubujú ju nielen deti, ale aj dospelí. Mini Babybel vyrába Syráreň Bel Slovensko, a.s. v Michalovciach, ktorá je tiež producentom iných obľúbených syrov ako napríklad Karička či Veselá Krava. Závod s dlhodobou tradíciou zásobuje syrmi okrem Slovenska aj krajiny západnej Európy. „Môžeme byť právom hrdí na to, že práve náš slovenský závod už od roku 2009 vyrába túto značku ako jeden z piatich závodov na svete. Teší nás, že si tento syr teraz môžu obľúbiť aj Slováci, tak ako si ho obľúbili ľudia po celom svete.“ dopĺňa Martin Buršák, riaditeľ závodu v Michalovciach.

Viac informácií o unikátnom syre Mini Babybel sa dozviete na www.babybel.sk.

Vedeli ste, že:

-        Každý rok sa otvorí a zje vyše jednej miliardy syrov Mini Babybel po celom svete.

-        Syr Mini Babybel pochádza z Francúzska a vyrába sa od roku 1977. Jeho uvedenie bolo veľkou senzáciou na trhu syrov. Vďaka svojmu hravému tvaru definoval novú skupinu mini syrov.


Diskusia k článku:

Hi. it's my pleasure meeting you. My name is Jessica Meir I am US military officer. I will like to get acquainted with you. I am romantic and fun to be with. I read your profile and I really wish to indicate my interest to you. I'm looking for genuine and meaningful intimate relationships with love, passion and romance. Please I'll be glad if you send me an email at my private email address(jessicalove2016@aol.com) I will send you my pictures and tell you more about myself and my future plans. Lots of love as i hope to hear from you soon. jessicalove2016@aol.com Jessica Meir
Neregistrovaný - jessica, 11.11.2017 13:50, jessicalove2016(`na`)aol.com
Mini Babybel Dobrý deň mohol byt Mini Babybeluž za komunistov v predaji v ČESKOSLOVENSKU. Dakujem za odpoveď.
Neregistrovaný - jarek57, 1.2.2020 10:31, jarek1273(`na`)seznam.cz
Really fantastic web page, many thanks a great deal to the post
Neregistrovaný - , 23.9.2021 15:16, marta.epps(`na`)gmail.com
Just after I to begin with commented I appear to have clicked the -Notify me when new reviews are additional- checkbox and from now on every time a comment is additional I recieve four emails While using the similar remark. Probably There exists a way you are able to remove me from that service? Many thanks!
Neregistrovaný - , 26.9.2021 10:32, tedesco.edward(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!