lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Predsavzatie do nového roka – schudnúť!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 12.1.2013
späť
Späť

Poslať
 

Opäť tu máme nový rok. A s ním každoročné novoročné predsavzatia. Väčšina z nás sa v decembri zamyslela, čo by sme v novom roku chceli robiť inak alebo lepšie alebo, že by sme sa pustili do niečoho, čo už dlhšie odkladáme. Chudnutie je jedna z vecí, ktoré sme v decembri celkom určite odložili na neskôr. Veď ruku na srdce, kto by odolal všetkým tým dobrotám? Chudnúť predsa môžeme začať v januári.

Každý z nás vie, že najťažšie je začať. V prípade, že nemáme pri sebe niekoho, kto by nás podporil a pomohol nám, ide to oveľa ťažšie. Čisto prírodný výživový doplnok OBEZINTM nám podá pomocnú ruku a uľahčí začiatok smerujúci k dosiahnutiu nášho cieľa, k vytúženej hmotnosti. S OBEZINomTM totiž nehladujeme a predsa chudneme.

Prečo novoročné predsavzatia nefungujú?

Nehovorili ste si už minulý rok, že takto to predsa už ďalej nejde? Zadýchate sa už pri chôdzi na druhé poschodie a nezapnete nohavice, ktoré ste ešte pred pol rokom v pohode nosili? Ak je to tak, je najvyšší čas začať s tým niečo robiť. Ale ako na to?

Žiadne predsavzatie nefunguje, ak si jasne neurčíme cieľ, čo presne chceme dosiahnuť. Buďme realistickí a držme sa pri zemi – keď svoj cieľ dosiahneme, povzbudí nás to a budeme motivovaní pokračovať ďalej.

Ako dosiahnuť vytýčený cieľ?

Úprava jedálneho lístka, diéta, prostriedky na chudnutie, cvičenie, či dokonca liposukcia. Možností je veľa, ale je dôležité držať sa nohami na zemi a hlavne si zvoliť metódu, ktorá neškodí nášmu zdraviu. Ak zvolíme drastickú diétu, pravdepodobne sa vrátime k nezdravému životnému štýlu a opäť priberieme.

Ideálna je celková úprava životosprávy. Ak viete, že máte radi sladké, stravujete sa nepravidelne a jete veľké porcie, potom si vyberte pomocníka z radu prírodných výživových doplnkov. OBEZINTM  je rastlinný prípravok, ktorého hlavnou zložkou je polysacharidový komplex PSCTM. Funguje tak, že krátko po zapití vytvorí gélovú substanciu, ktorá čiastočne zaplní žalúdok. Ten potom počas jedenia vyšle signál do mozgu, že sme sýti, a preto nemáme tendenciu prejedať sa. Ďalšia zložka OBEZINuTM je morská riasa Spirulina platensis, ktorej účinky na ľudský organizmus sú dobré známe.

Ak ste sa rozhodli niečo pre svoje zdravie spraviť, určite teraz je ten správny čas. Prečo odsúvať to najcennejšie čo máme, teda naše zdravie, na vedľajšiu koľaj?


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!