lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 16 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 56 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 06. Marec, , Dnes oslavuje Radoslav/Radoslava
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Šošovnica

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 8.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

Pohár umytej šošovice, štyri poháre vody, čajová lyžička soli, tri strúčky cesnaku, dve veľké cibule, koreňová zelenina, paradajka, citrónová šťava, cukor, ocot, 2 polievkové lyžice červeného vína.

Na miernom ohni uvaríme šošovicu, snažme sa variť ju čo najdlhšie, samozrejme, že odparenú vodu môžeme dolievať. Cesnak a cibuľu speníme na panvici na masle, pridáme nakrájanú koreňovú zeleninu, trocha podusíme, pridáme šošovicu a zalejeme vodou, opäť varíme na miernom ohni. Keď je všetko takmer rozvarené, pridáme paradajky, korenie, víno, citrónovú šťavu, cukor a ocot. Chvíľu ešte povaríme, potom necháme odstáť, aby sa chute zliali. Najlepšie chutí na druhý deň.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!