lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Slovenka sa rozhodla pokoriť svet na motorke

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 12.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

Po ročnej príprave sa jej adrenalínové dobrodružstvo začalo! Reč je o mladej Prešovčanke Kataríne Vrábelovej (24), ktorá dnes vyrazila na cestu okolo sveta na motorke. Sama, len so svojim dvojkolesovým tátošom, prejde Katarína počas nasledujúcich 14 mesiacov 70.000 kilometrov a viac ako 39 štátov sveta.

 

Všetko to začalo takmer presne pred rokom. „Všetko sa začalo pomaly preklápať do reality 17.3.2012 kedy sa moja životná cesta skrížila s Igorom Brezovarom, vďaka ktorému som sa rozhodla všetko vsadiť na jednu kartu, obetovať všetok svoj čas, predať svoje milované auto, opustiť svoj chutný mini obchodík a skočiť vpred svojmu snu,“ približuje svoje rozhodnutie Katarína Vrábelová, ktorá len pred dvoma mesiacmi oslávila svoje 24-te narodeniny. Od tohto momentu prešlo nekonečných 12 mesiacov príprav. Bolo potrebné zohnať financie, vybavenie, splniť nespočetné byrokratické kritériá, trénovať, učiť sa a detailne plánovať celú cestu.

 

Katarína už svoje skúsenosti s cestovaním na vlastnú päsť má. „Pred pár rokmi som bola
9 mesiacov na svojom prvom adrenalínovom výlete. Vtedy som na skútri a motorke prešla Thajsko, Laos, Vietnam a Bali. To sa však nedá porovnať s tým, čo ma čaká tentokrát. Príprava na cestu okolo sveta bola prácou na plný úväzok. Bez obetavých ľudí okolo seba a nespočetných plechoviek Rockstaru by som to určite nezvládla,“ opisuje obdobie pred odjazdom Katarína.

 

Dnes sa jej sen začína plniť a mladá Slovenka vyráža na vyše ročnú adrenalínovú jazdu v sedle BMW GS 650 Sertao. Počas 14 mesiacov prejde členka Rockstar Energy Girlz tímu vyše 70.000 kilometrov a navštívi viac ako 39 štátov sveta. „Som naozaj vzrušená a nervózna. Samozrejme, že mám pred cestou rešpekt. Prešla som náročnou teoretickou aj praktickou prípravou, ale určite nemôžem porovnávať podmienky v dielni a fitescentre s tým, čo ma čaká tam vonku. Verím ale v dobro ľudí a v úspešný návrat,“ vyjadruje svoje pocity Katarína krátko pred cestou.

 

V rámci lokálnych sponzoringových aktivít značky Rockstar Energy Drink dostali šancu dve mladé a nádejné športovkyne a adrenalínové dračice (Katarína Vrábelová a Tereza Votavová) splniť si svoje sny. Fanúšikovia budú mať konečne možnosť sledovať podrobnejšie priebeh dobrodružnej cesty okolo sveta jednej z nich. 

 

Motorkárka Katarína, členka „Rockstar Energy Girlz“ bude o svojom putovaní informovať prostredníctvom článkov a videí, ktoré bude pravidelne uverejňovať na svojich oficiálnych stránkach a na stránkách Rockstar www.rockstarenergydrink.com/cz. Vybrané články budú tiež exkluzívne uverejňované na partnerských weboch. Katarínu môžete podporiť na stránkach: www.motogirltrip.com.

 

Výrobca energetických nápojov Rockstar dlhodobo podporuje a pomáha realizovať neobyčajné cesty mladých ľudí až na hranice ich možností. Na ich dobrodružných výpravách za úspechom im budú dopĺňať zásoby energie mimo iného práve vitamínmi
a povzbudzujúcimi výťažkami nadupané drinky. 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!