PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
|
|
Piatok, 04. Júl,
,
Dnes oslavuje Prokop |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Pečené broskyne na makovom kréme s mascarpone
|
|
Spracoval(a) : Janka
Dátum : 30.6.2013 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
10 porcií
Broskyne 10 ks
Maslo 150 g
Orechy vlašské 100 g
Biscuite 100 g
Cukor 100 g
Broskyne rozpolíme, vyberieme kôstku.
Maslo, cukor, orechy a biscuite spolu rozmixujeme, posypeme rozpolené broskyne. Pečieme na 200°C, 10 minút.
Vajcia 5 ks
Cukor 150 g
Mak celý 100 g
Mascarpone 500 g
Vajcia vyšľaháme spolu s cukrom a makom nad parou do hustej peny, aby dosiahla 80°C.
Na záver do vyšľahaných vajíčok pridáme mascarpone a dobre vyšľaháme.
Diskusia k článku:
|
|
|