lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
VŠETKO ČO POTREBUJETE NA ODLÍČENIE

  Spracoval(a) : Lenka Škorpilová
Dátum : 5.11.2008
späť
Späť

Poslať
 

Bel Lotion Pads nemôžu chýbať doma, v cestovnej taške, ani pri športe. Spomínate si spomenúť, kedy ste sa prvýkrát nalíčila. Do tanečnej? Alebo na prvú diskotéku? Navadí, ak si nespomeniete práve na prvé líčenie, ale určite sa vám vybaví, aké prostriedky ste v týchto teenagerských rokoch používali na odličovanie.

Ak zabudnete na nerozvážne obdobie nezáujmu o potreby vlastnej pleti v puberte, určite si vybavíte klasickú skladanú vatu. Trhali sme kúsky vaty a kvapkali na ne olejčeky, ktoré nám líčidlá viac rozmazali ako umyli. Prešlo len niekoľko rokov a štandardnou pomôckou dnešnej modernej ženy sa stali odličovacie vatové tampóny. V spojení s kvalitnou odličovacou kozmetikou prinášajú vysoký komfort a skutočný účinok.

Dnešná doba je však veľmi rýchla. Chceme stihnúť všetko. Úspech v práci, zabezpečenie fungujúcej domácnosti aj aktívny odpočinok. Potrebujeme preto stále modernejšie kozmetické pomôcky, ktoré nám umožnia rýchlu, ale pritom veľmi kvalitnú starostlivosť o pleť. Najnovší trend v oblasti odličovania prináša spoločnosť HARTMANN-RICO v podobe vlhkých odličovacích tampónov Bel Lotion Pads.

Bel Lotion Pads sú vatové tampóny napustené odličovacou emulziou na báze pleťového mlieka a tonika. Vďaka tomu úplne nahradia niekoľkofázové odličovanie a čistenie pleti. Inými slovami, je to výrobok, ktorý zlučuje niekoľko krokov náročného odličovania do jediného. Nové Bel Lotion Pads vám uľahčia nielen starostlivosť o pleť, ale výrazne znížia aj počet kozmetických prípravkov, lebo pleť čistia a zároveň hydratujú. Nemusíte kupovať zvlášť ani kozmetiku na odličovanie očí. Aj na tieto citlivé partie sa totiž výborne hodí. Neobsahujú alkohol, ale liečivé Aloe Vera alebo vitalizujúce morské minerály. Mikrovlákno, ktoré je obsiahnuté vo vatovej báze tampónov zabezpečuje ich vysokú odličovaciu schopnosť, takže s Bel Lotion Pads sa odlíčite skutočne dokonale. Pohodlné a jednoduché odličovanie je spolu s ďalšími výhodami dôvodom, prečo sa táto novinka určite stane obľúbenou pomôckou na každodenné použitie.

Bežnou súčasťou dnešnej modernej doby sa stalo cestovanie. Mnohé z nás cestujeme v rámci svojho povolania, mnohé trávime mimo svojho domova aspoň dovolenku. Každá z nás určite pozná situáciu, keď sa balíme na cesty a snažíme sa minimalizovať počet téglikov kozmetických prípravkov v našej batožine. Bel Lotion Pads sú ideálnym riešením. Nahrádzajú pleťové mlieko i pleťovú vodu. Navyše malý téglik, ktorý chráni tampóny pred vysúšaním, nezaberie veľa miesta a nehrozí vytečením. Je skvelým pomocníkom na cesty, jeho použitie je nenáročné, ale účinné a zároveň šetrí čas. Preto by nemal chýbať v žiadnej cestovnej taške.

Odpočinok je však dôležitý aj mimo dovolenky, počas bežných pracovných dní. Stále viac žien sa venuje hlavne aktívnemu odpočinku v podobe športu. Šport uvoľní svaly stuhnuté monotónnymi telesnými pozíciami pri výkone práce, ale uvoľní aj našu myseľ a umožní nám prestať myslieť na bežné každodenné záležitosti. Pri športe je vďaka vylučovaniu väčšieho množstva potu namáhaná aj pokožka. Každá žena by sa mala určite odlíčiť pred športom, aby líčidlá nebránili uvoľňovaniu potu počas športovania. Po športovaní potom obvykle volíme sprchu. Ne vždy je však na sprchovanie čas. Odlíčenie pred športom a umytie potu z pleti tváre po športe však môžeme veľmi efektívne zvládnuť s vlhkými odličovacími tampónmi Bel Lotion Pads, ktoré veľmi rýchlo a jednoducho, pred aj po cvičení, zabezpečia pocit čistoty a sviežosti našej pleti. A ešte raz pripomeňme mladým slečnám.

Aj po dlhej pretancovanej noci na diskotéke je odlíčenie s vlhkými tampónmi Bel Lotion Pads také jednoduché, že už nikdy nepôjdu spať neodlíčené.

RÝCHLE A JEDNODUCHÉ ODLÍČENIE, DOKONALÁ STAROSTLIVOSŤ

Vlhké odličovacie tampóny Bel Lotion Pads majú pevnú štruktúru z bavlny obohatenej o mikrovlákno. Vďaka obsahu mikrovlákna sú veľmi jemné k pleti. Umožňujú rýchle a jednoduché odlíčenie v jednom kroku. Sú navlhčené jemnou odličovacou emulziou s neutrálnym pH typu olej vo vode. Emulzia obsiahnutá v tampónoch plne nahrádza kombináciu pleťového mlieka a pleťového tonika. Zložité viackrokové odličovanie možno vďaka Bel Lotion Pads zvládnuť rýchlo a pohodlne. Bel Lotion Pads sú určené na odličovanie tváre, očí aj dekoltu. Odličovacia emulzia nedráždi pleť ani oči. Olej viaže nečistoty a make-up, ale nezanecháva pocit mastnoty. Pleť čistí a hydratuje zároveň. Tampóny neobsahujú alkohol, sú dermatologicky testované a sú testované aj na citlivosť očí. Po odlíčení zotrváva na tvári príjemný pocit sviežosti.

Tampóny sú balené v plastových uzatvárateľných téglikoch s viečkom, ktoré zaručujú ich odolnosť voči vysychaniu. Praktické balenie obsahuje 30 tampónov. Bel Lotion Pads možno dostať v dvoch variantoch – s Aloe Vera nebo s morskými minerálmi.

Aloe vera je charakterizovaná ako zázračná ľaliovitá rastlina z púšte. Ako skrášľujúci prostriedok využívala rastlinu už egyptská kráľovná Kleopatra. Jej vôňu miloval aj Napoleon a Jozefína dokonca dala vykurovať miestnosti v paláci pomocou Aloe vera. Aloe vera sa môže využiť najskôr vo veku štyroch rokov, keď sa z jej listov získava gélová tekutina, ktorá mimoriadne podporuje imunitu a súčasne poskytuje hodnotné substancie pre pleť. Aloe vera je nazývaná aj pravým elixírom krásy, ktorý je veľmi oceňovaný v kozmetike. Jej účinky sa využívajú pre zdravie, výživu a pestovanie krásy. Má prirodzené protizápalové a antimikrobiálne účinky, ktoré podporujú zdravie pokožky. Do kozmetiky sa pridáva pre výborné hydratačné a regeneračné účinky, šťava z Aloe vera má aj hojivé účinky. Gélová tekutina obsahuje viac ako dvesto látok, ako sú vitamíny, minerály, enzýmy, aminokyseliny a podobne. Výrobky z Aloe vera majú prirodzené chladivé, hydratačné a protizápalové účinky. Produkty s obsahom Aloe vera hoja menšie ranky na pokožke, výborne pôsobí na popáleniny a spáleniny od slnka. P

re všetky tieto účinky boli výťažky z Aloe vera použité ako súčasť emulzie v čistiacich tampónoch Bel Lotion Pads, ktoré pleť nielen liečia, ale aj osviežujú, vitalizujú a hlavne hydratujú. Aloe vera zároveň dodáva tampónom aj vynikajúce čistiace schopnosti.

Morské minerály.

Okamžité osvieženie a dokonalú hydratáciu prinášajú pokožke prípravky s obsahom morských minerálov a morských rias. Účinné látky posilňujú a urýchľujú obnovu pleti, a tým priaznivo pôsobia na jej zdravie a krásu. Morské riasy sa už dlho používajú ako prídavok do kúpeľa. Obsahujú množstvo minerálov a stopových prvkov, zvlášť solí. Takéto kúpele boli veľmi obľúbené v Anglicku v 19. storočí, kedy boli preukázané ich liečebné účinky. Dnes sa výťažky z morských rias a morské minerály v kozmetike používajú zvlášť na regeneráciu pokožky. Tieto prírodné produkty patria medzi najobľúbenejšie extrakty používané v kozmetike. Aj preto boli morské minerály a riasy použité v zvlhčujúcej emulzii tampónov Bel Lotion Pads. Osviežujú a rozjasňujú pleť. Na minerály bohatý extrakt z morských rias sa postará o jasnosť, harmóniu a vitalitu pleti. Tampóny majú vynikajúce čistiace schopnosti.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!