lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sychravá jeseň v znamení videohier

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 3.11.2013
späť
Späť

Poslať
 

Obchodný reťazec predaja elektroniky a spotrebičov Electro World vyhlasuje štrajk sychravým jesenným večerom. S ponukou najnovších herných hitov chce osloviť pravidelných gamerov, sviatočných hráčov, ale aj nováčikov – noobov, ktorí doteraz nevybojovali žiadnu virtuálnu vojnu, nezískali titul futbalového majstra sveta, neprešli sa po digitálnom renesančnom Ríme alebo sú ešte stále nepoškvrnení trojpísmenovým fenoménom GTA.

 

Bohatá herná sezóna vyvrcholí naplno pred Vianocami, 13. decembra 2013, kedy sa na slovenský trh dostane netrpezlivo očakávaná herná konzola PlayStation 4. V Electro Worlde si ju môžete predobjednať už dnes. Sychravá jeseň a jej herný line-up však ponúka viacero argumentov, prečo s hraním začať už teraz.

 

Assassin´s Creed 4: Black Flag

Akčná adventúra Assassin´s Creed je stroj času, ktorý hráčov vyslal do obdobia stredovekých krížových výprav, umožnil prechádzku po renesančnom Ríme a priblížil konflikt americkej občianskej vojny. Ďalšou destináciou je Karibik, vrátane hlavnej atrakcie 18-teho storočia, pirátov. Práve lodné bitky na mori budú tvoriť jednu z dôležitých hráčových aktivít.

 

Battlefield 4

Virtuálne bojové pole Battlefield 4 ponúkne hráčom bojisko, kde môže v jednom momente bojovať až 64 hráčov. Okrem toho nechýba ani príbehová kampaň, zasadená v roku 2020, ktorá sa odohráva na rozličných miestach po celom svete. 

 

Beyond: Two Souls

Film alebo hra? Beyond: Two Souls kombinuje žáner videohier s filmom. Predlohami hlavných postáv sú skutoční herci Ellen Page a Willem Dafoe, ktorí postavy nielen nahovorili, ale vďaka technológii motion capture im aj vdýchli život. Hra je svojim spracovaním prispôsobená aj publiku, ktoré sa doteraz s hrami nestretlo a ponúka jedinečný zážitok.

 

Call of Duty: Ghosts

Call of Duty poteší každého chlapa, ktorý sa nebojí strelných zbraní a vojny. Od dôb prvej a druhej svetovej vojny sa séria Call of Duty posunula aj na moderné bojiská a Ghosts ide ešte o krok ďalej. Bojovať sa bude v blízkej budúcnosti a hráč sa stane súčasťou elitnej jednotky vojakov.

 

FIFA 14

Najobľúbenejšia športová hra na svete má aj svoju digitálnu verziu. FIFA každoročne prináša výborne spracovaný futbalový zážitok, ktorý si podmanil milióny hráčov na celom svete. Aktuálny ročník nie je výnimka a virtuálny futbal je opäť o krôčik bližšie k dokonalosti.

 

Gran Turismo 6

Modla každého pretekára, séria Gran Turismo prichádza so svojim šiestym dielom už na Mikuláša. Dlhoročné skúsenosti tvorcov hry sú zárukou výbornej kvality a realistickej hrateľnosti. Kto by sa nechcel previezť na jedinečnom BMW i8, ktoré sa objavilo aj vo filme Mission Impossible 4 a ďalších automobilových klenotoch? Najdokonalejší pocit z virtuálneho jazdenia ponúkne Gran Turismo 6 v kombinácii s herným volantom.

 

GTA V

Grand Theft Auto V zarobilo počas prvých troch dní predaja 1 miliardu dolárov. Ide o fenomén, ktorý poznajú aj nehráči a ak existuje iba jedna hra, ktorú by si mal zahrať každý, je to práve GTA V. Tento „simulátor“ gangsterského života ponúka nevídanú slobodu, vynikajúcu atmosféru, ale aj vtipný pohľad na bežné problémy.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!