lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Fruit Ninja vyzýva SKITTLES v špeciálnej verzii legendárnej hry

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 25.1.2014
späť
Späť

Poslať
 

Dúhové cukríky SKITTLES sa spojili s obľúbenou hernou aplikáciou Fruit Ninja a spoločne prinášajú pestrofarebnú zábavu so špeciálnymi efektmi. Navyše, ak si v obchode zakúpite kombináciu akýchkoľvek dvoch balení cukríkov SKITTLES, môžete až do 16. 3. 2014 súťažiť o atraktívne ceny!

SKITTLES myslí na svojich fanúšikov a prináša im vždy niečo navyše. Tentoraz si pestrofarebné cukríky pripravili hernú lahôdku a spojili svoje sily s populárnou hrou Fruit Ninja. S novinkou Fruit Ninja vs. Skittles si užijete nielen sekanie ovocia na ninja spôsob, ale čakajú na vás aj ďalšie SKITTLES vychytávky!

Farebné cukríky SKITTLES, psychadelické rybičky alebo farebná dúha, to všetko vám bude lietať pred očami a je len na vás, ako si s nimi poradíte po vzore Fruit Ninju. Hru si môžete ZADARMO stiahnuť v AppStore a PlayStore a zábave potom už nestojí nič v ceste. Zahrajte si prekvapivú hru Fruit Ninja vs. Skittles a vychutnajte si pri nej jednu z troch príchutí SKITTLES (Fruits, Wild Berry alebo Crazy sours). Nuda už nikdy nebude mať šancu a svojmu hraniu dáte tú správnu SKITTLES šťavu!

Navyše môžete vyhrať super ceny. Stačí kúpiť kombináciu akýchkoľvek dvoch balení SKITTLES, na stránkach www.nadojduhu.sk zadať údaje z pokladničného bloku a potom už len čakať na zverejnenie súťažnej otázky. Najrýchlejšia správna odpoveď vyhráva. Ak sa na vás usmeje šťastie, môžete získať hlavnú cenu - dokonalý stroj na zábavu - 3D televízor SHARP s XBOX 360 a Kinect, 2x 3D okuliare a soundBar v hodnote vyše 3 600 eur, herný notebook Dell alebo jeden z desiatich geniálnych smartfónov HTC.

Hrajte, maškrťte, vyhrávajte!

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!