lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Steak z lososa s zelerovým krémom

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 15.2.2014
späť
Späť

Poslať
 

Ingrediencie:

• 4 steaky z lososa (cca po 150 g)

• 500 g zeleru

• 300 g zemiakov

• 1 cibuľa

• 3 strúčiky cesnaku

• 200 ml Alpro Cuisine

• 100 ml Alpro Original

• 100 g čiernych olív

• 2 lyžičky píniových orieškov

• tymian, bazalka

• muškátový oriešok

• soľ

 

Najemno nakrájanú cibuľu orestujeme doružova na olivovom oleji spolu s nakrájaným zelerom, zemiakmi a cesnakom. Prilejeme Alpro Cuisine a Alpro Original. Pridáme bylinky, osolíme a nastrúhame trocha muškátového orieška. Po uvarení zeleru a vyvarení zhruba polovice tekutiny zmes rozmixujeme tyčovým mixérom na jemný krém. Dochutíme soľou a korením. Osoleného lososa opečieme na rozpálenej panvici z oboch strán. Servírujeme ho na lôžku zelerového krému, posypeme sprudka orestovanými píniovými orieškami a pokrájanými čiernymi olivami.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!