lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nechajte sa na Valentína rozmaznávať

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 2.2.2015
späť
Späť

Poslať
 

Užite si romantiku na horách s lyžovačkou a relaxom v Beskydách. Hľadáte miesto, kde by ste si užili relax, potešili chuťové poháriky a zároveň oslávili sviatok zamilovaných? Jedným z nemnohých hotelov na Morave, kde sa v špičkovej kvalite snúbia wellness služby s gastronómiou, je Spa hotel Lanterna**** vo Veľkých Karloviciach.

 


Nedávno zrekonštruovaný hotel je zasadený  do malebnej prírody Beskýd, po dni na čerstvom vzduchu nájdete v jeho útrobách ideálne podmienky k relaxácii. Keď budete mať náladu, môžete prežiť celý víkend doslova v župane. Bezplatne vám ho zapožičajú pri príjazde do hotela. Oblečiete si ho v izbe, potom stačia tri kroky z hotelového výťahu a ocitnete sa v inom svete – v relaxačnom centre L-Spa , kde pohodovú atmosféru znásobujú sviečky a tichá hudba. Môžete tu relaxovať v bazéne, whirpoole, saune či pare, dopriať si masáž či tichomorský rituál Pure Fiji a nakoniec si zdriemnuť pri šálke čaju na odpočinkovej terase s výhľadom na okolie. Nechýba ani kozmetický Beauty salón pre ženy i mužov.

Relaxovať môžete voľne i vo Wellness Horal v 3,5 km vzdialenom hoteli Horal. Rozľahlý dvojposchodový areál tvorí trojica termálnych bazénov so slanou vodou vyhrievanou na 36°C, saunový svet a kardio fitness centrum. Ponúka taktiež jedinečné saunovacie rituály a exotické masáže s rodenými Thajkami, Filipínkami, Srí Lančanmi, Balijcami a najnovšie i Turkom.


Skutočnou čerešničkou na torte je tunajšia kuchyňa. Tím šéfkuchára Pavla Václavíka dokázal v priebehu uplynulých pár rokov povýšiť gastronómiu Lanterny a z „obyčajnej“ hotelovej reštaurácie vybudovať podnik, ktorý si získal vysoké renomé u návštevníkov i odborníkov.  Kuchári si zakladajú na použití čerstvých surovín, regionálnych produktov a kreatívnom prístupe k tradičnej valašskej kuchyni. Ochutnajte napríklad tunajšie tekvicové halušky či špeciality z jelenieho a králičieho mäsa, ktoré v reštauráciách bežne nenájdete.

 

Ubytovanie v Spa hoteli Lanterna zahŕňa raňajky, večeru a neobmedzený vstup do L-Spa a Wellness Horal. Keď si vyberiete niektorý zo zvýhodnených pobytov, máte v cene i ďalšie bonusy. Napríklad pobyt pre páry Romantické rozmaznávanie na 2 alebo 3 noci navyše zahŕňa masáž, ošetrenie pleti, sekt a misku ovocia na izbu alebo raňajky do postele. V cene Zimné dovolenky v Beskydách je zasa skipas, masáž, neskorý obed či ubytovanie detí do 15 rokov zdarma.

 

Počas víkendu lásky môžete vyskúšať i etiketu stolovania s degustačným menu – 13. 2. 2015. Tradičný a obľúbený program zahŕňa viacchodové degustačné menu, ochutnávku vín a popri rozprávaní o etikete stolovania v podaní Alexandra Burdu, odborníka na gastronómiu zo Sliezskej univerzity v Opave, sa zábavnou formou dozviete i množstvo ďalších zaujímavých informácií týkajúcich sa zásad správneho stolovania i svetovej kuchyne.

 

A pretože február patrí zamilovaným, bude program 13. 2. 2015 zameraný na partnerskú etiketu a budú sa degustovať pokrmy s afrodiziakálnymi účinkami. Dozviete sa, ktoré suroviny v gastronómii môžu povzbudzovať túžbu a vybrané pokrmy taktiež hneď ochutnáte – napríklad ustrice, polievku z lastovičích hniezd, pokrmy so zelerom alebo sorbet z ananásu, broskyne a zázvoru, na záver potom namiesto kávy horúcu čokoládu s chilli sirupom.

 

Valentínske lyžovanie za bozk – 14. 2. V Ski areáli Razula môžu lyžiari 14. Februára odľahčenou formou osláviť Valentína – pri akcii Valentínske lyžovanie za bozk získajú pre partnera či partnerku skipas zdarma. Pokiaľ lyžiari pri pokladni preukážu vierohodne svoje city, získajú k zakúpenému skipasu druhý v rovnakej hodnote zdarma. Spôsob, akým  pokladníčku presvedčia o svojej zamilovanosti, záleží na ich fantázii. Bonus platí na zjazdovke Razula, vzťahuje sa na všetky typy skipasov. Vzhľadom k tomu, že vo všedných dňoch je ešte možné k vybraným skipasom získať v rámci akcie „Lyžuj a plávaj“ hodinový vstup do termálnych bazénov Wellness Horal zdarma, môžu páry zavŕšiť deň vo Veľkých Karloviciach kúpaním v slanej vyhrievanej vode v blízkom hoteli Horal.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!