lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 28. December, , Dnes oslavuje Ivana/Ivona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Voňavá ryba

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 3.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

1 fenykel, 500 g rybieho filé, zmes korenia na ryby, pohár  smotany, pohár vína, citrón na ozdobu.

Čerstvý fenykel umyjeme a nakrájame ho na tenké plátky, ktoré vložíme na spodok vymastenej zapekacej misky, osolíme okoreníme a pridáme na kocky alebo plátky pokrájané filé, opäť okoreníme, doplníme zvyšnými kúskami fenykla zalejeme smotanou a vínom a upečieme. Podávame so zeleninovým šalátom.

 


Diskusia k článku:

Tej rybe akosi narástli nohy...:-)))))
Neregistrovaný - Jamajka, 10.11.2006 12:46, dislavka(`na`)pobox.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!