lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 28. December, , Dnes oslavuje Ivana/Ivona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jedlo dávnej Číny

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 1.8.2002
späť
Späť

Poslať
 

Ploché slíže 500g, 1dcl oleja, 1 väčšia cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, 2 póry, 2 lyžice sójovej omáčky, kari korenie, lyžička práškového cukru, soľ, lyžička glutasolu a lyžica škrobu.

Cestoviny uvaríme v osolenej vode a scedíme. Na oleji podusíme najemno nakrájanú cibuľu do sklovita, pridáme  nakrájaný pór a podusíme. V miske rozmiešame roztretý cesnak, kari korenie, sójovú omáčku a trocha vody. Touto zmesou prelejeme pórik.  Keď  zmäkne zalejeme ho škrobom rozpusteným vo vode s cukrom a glutasolom a ešte krátko povaríme. Nakoniec nalejeme všetko na cestoviny a pekne spolu premiešame.  V Číne sa namiesto póru používajú mladé bambusové výhonky, rovnako chutné je toto jedlo aj z mladých dubáčikov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!