lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 21. December, , Dnes oslavuje Bohdan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zdravá večera...

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 31.10.2000
späť
Späť

Poslať
 


Potrebujeme:
Hlávkový šalát, baklažán, 2 mrkvy, 2 zelené papriky, 250g rybieho filé, mlieko, mletá červená paprika, olivový olej, maslo, hladká múka, ocot, soľ, korenie, petržlenová vňať na ozdobu.

Postup:
Šalát umyjeme a rozoberieme na lístočky, ktoré poukladáme na tanier. Baklažán nakrájame na kolieska, osolíme a necháme 10 minút stáť v soli, potom ich opláchneme. Medzitým pozdĺžne pokrájame papriku a mrkvu na plátky. Papriku, baklažán a mrkvu opečieme na rozohriatom oleji a po odkvapkaní položíme na šalát. Filé, ktoré sme nechali stáť v mlieku, vyberieme osušíme osolíme a obalíme v hladkej múke a v paprike a opečieme ho do zlatista po oboch stranách a rozkrájané na kocky ho položíme na tanier.. Z octu, soli, korenia a olivového oleja pripravíme zálievku, ktorou celé jedlo pokvapkáme.
Podávame teplé alebo studené s bielym chlebom alebo bagetou.

Dobrú chuť...

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!