lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 06. Január, , Dnes oslavuje Antónia
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Ražník

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 5.6.2001
späť
Späť

Poslať
 

400g kuracej pečene, 150g anglickej slaniny, 200g paradajok, 60g masla, 0,1L borovičky, bobkový list, mleté čierne korenie, soľ

Umytú kuraciu pečeň a plátky anglickej slaniny napichujeme striedavo s plátkami paradajok a bobkovým listom na oceľovú ihlicu. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a za stáleho otáčania opekáme na ražni. Počas opekania plátky potierame maslom. Ak flambujeme kuraciu pečeň na stole, šťavu podávame osobitne. Pečeň prikryjeme na striebre nad kahanom, zalejeme borovičkou a zapálime. Len čo oheň vzplanie, zalejeme šťavou a podusíme.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!