lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 28. December, , Dnes oslavuje Ivana/Ivona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zaprávané kurča s karfiolom

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 9.1.2001
späť
Späť

Poslať
 


Potrebujeme:
1 kurča, 80g koreňovej zeleniny(mrkva, zeler, petržlen), ½ cibule, 50g hladkej múky, 50g masla, 2 dl smotany alebo polotučného mlieka, 1 menší karfiol, muškátový kvet, petržlenová vňať, soľ

Postup:
Do vriacej osolenej vody vložíme kurča, koreňovú zeleninu, cibuľu a všetko spolu uvaríme do mäkka. Ku koncu varenia pridáme karfiol rozobraný na ružičky.
Mäkké kurča a karfiol vyberieme, vývar scedíme a zeleninu prepasírujeme.
Z masla a múky pripravíme svetlú zápražku, zriedime ju vývarom z kurčaťa a povaríme až do zhustnutia.
Pridáme muškátový kvet a mlieko, povaríme a precedíme. Do omáčky vložíme rozporciované kurča, ružičky karfiolu, pretretú zeleninu a spolu prehrejeme.
Ozdobíme nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou.
Podávame s knedľou.

Dobrú chuť...

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!