lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 47 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 25. Január, , Dnes oslavuje Gejza
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Plnené čokoládové srdiečka

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 13.2.2013
späť
Späť

Poslať
 

Náročnosť: Ľahká príprava

Doba prípravy: asi 20 minút

Doba pečenia: asi 10 minút

Stačí na: asi 15 kusov

 

Prísady:

 

Na cesto:

  • 100 g hladkej múky
  • 1 zarovnaná PL kakaa
  • 40 g práškového cukru
  • 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker
  • 80 g zmäknutého masla alebo margarínu

 

Na náplň:

  • 1/3 balíčka Polevy svetlej Dr.Oetker
  • 30 g zmäknutého masla
  • 1 zarovnaná KL práškového cukru
  • ½ KL Vanilkovej arómy Dr.Oetker

 

Na ozdobenie:

  • 3/4 balíčka Polevy svetlej Dr.Oetker
  • 1 balíček Polevy tmavej Dr.Oetker
  • cukrové zdobenie Dr.Oetker (napr. Dúhové guľôčky Dr.Oetker)

 

Ešte potrebujeme:

  • plech na pečenie
  • papier na pečenie
  • vykrajovaciu formičku v tvare srdiečka (Ø asi 4 cm)

 

Príprava:

 

1.      Na prípravu cesta preosejeme do misy múku a kakao. Pridáme cukor, vanilínový cukor, maslo alebo margarín a všetko ručne spracujeme dohladka. Cesto postupne vyvaľkáme na pomúčenej pracovnej ploche na plát s hrúbkou asi 3 mm. Formičkou vykrojíme 30 srdiečok, ktoré naukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

 

     Elektrická rúra:                 180 °C       

Teplovzdušná rúra:          160 °C         

Plynová rúra:                    stupeň 3    

     

Doba pečenia: asi 10 minút

 

2.      Srdiečka stiahneme aj s papierom na pečenie a necháme vychladnúť.

 

3.      Na prípravu náplne rozpustíme svetlú polevu podľa návodu na obale. Maslo, práškový cukor a arómu vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni do peny. Vmiešame 1/3 rozpustenej polevy, zvyšok polevy necháme vo vodnom kúpeli, aby poleva nestuhla. Vždy 2 srdiečka zlepíme náplňou.

4.      Tmavú polevu rozpustíme podľa návodu na obale. Srdiečka ozdobíme tmavou a svetlou polevou a posypeme cukrovým zdobením.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!