lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Prvý rýdzo Česko-Slovenský nástroj na monitorovanie sociálnych sietí, blogov a diskusií: Ataxo Social Insider

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 9.12.2010
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Ataxo Interactive spustila v septembri jedinečný nástroj, ktorý umožňuje firmám efektívne monitorovať český a slovenský internet. Ataxo Social Insider tak dodá informácie z tisícok blogov, príspevkov z Twitteru, z desiatok miliónov statusov na Facebooku a diskusných príspevkov na českých a slovenských weboch. Vďaka tomu tak môžu firmy jednoducho a presne zistiť, o čom sa Česi a Slováci na internete bavia.

 

"V porovnaní s dostupnými nástrojmi monitorovania je Ataxo Social Insider jedinečný najmä preto, že ide o pôvodné české a slovenské riešenie. Je teda plne orientovaný pre potreby českého a slovenského internetu - či už ide o skloňovanie, diakritiku alebo nadviazanie relevantných českých a slovenských zdrojov. Slovenským firmám sme tak otvorili úplne nové možnosti, ako získavať informácie, "

 

Väčšina firiem pravidelne využíva monitoring médií, ľudia sa dnes však najčastejšie zverujú na Facebooku, Twitteri či v diskusiách pod článkami, odkiaľ však do teraz nebolo možné jednoducho získavať informácie. "Internet dal každému možnosť stať sa autorom a zdieľať informácie s ostatnými. Ľudia sa na internete samozrejme bavia aj o značkách alebo produktoch, takže pre firmy sú to nesmierne cenné a dosiaľ málo využívané zdroje, "vysvetlil odborník na digitálne PR Rostislav Stary z agentúry PR.Konektor.

 

Služba Ataxo Social Insider monitoruje ako obľúbené medzinárodné sociálne siete Facebook, Twitter alebo Youtube, tak i lokálne - napríklad profil.pokec.sk. Samozrejmosťou je aj sledovanie českých a slovenských blogov (či už sú na celosvetových serveroch ako blogspot.com alebo wordpress.org alebo na českých a slovenských serveroch) a online diskusií pod článkami na mediálnych serveroch ako sme.sk, hnonline.sk, etrend.sk, ale aj relevantných oborových weboch ako strategie.sk a desiatok ďalších.

 

 

 

Čo všetko získa klient s Ataxo Social Insider

Klient si sám vyberie kľúčové slová, ktoré bude program monitorovať. V prehľadnom webovom rozhraní sa potom objavia nájdené zmienky spolu s informáciami o zdroji, odkaz atď. Výsledky pre jednotlivé kľúčové slová sú k dispozícii aj v grafoch. Klienti tak môžu sledovať diskusie o svojich produktoch, monitorovať konkurenciu alebo analyzovať vplyv kampaní.

 

K dispozícii sú dve verzie služby. Standard za 380 EUR/mesiac k umožňuje výber 30 kľúčových slov, u ktorých prebieha aktualizácia monitoringu každé štyri hodiny. Verzia Advanced za 750 EUR/mesiac ponúka výber 100 kľúčových slov, ktoré sa aktualizujú každú hodinu. Navyše je možné aj individuálne navrhnúť verzie šité na mieru.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!