lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 28. December, , Dnes oslavuje Ivana/Ivona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Grapefruitové stehienka

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 13.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

4 kuracie stehná, soľ, mleté čierne korenie, 3 ružové grapefruity, 125 ml suchého bieleho vína, 1 cibuľa, 1 mrkva, 2 póry, 1 lyžica masla, 125 ml kuracieho vývaru, 2 lyžice medu, 2 lyžice pomarančového medu

Očistené stehná okoreníme a osolíme. Odšťavíme 2 grepy. Zmiešame 2 lyžice šťavy a 2 lyžice vína. Zalejeme touto marinádou stehná a necháme 2 hodiny odpočívať. Mäso vyberieme, uložíme na vymastený plech a upečieme. Cibuľu, mrkvu a pór pokrájame na kolieska. Osmažíme na masle, okoreníme a prilejeme zvyšok šťavy a vína, zalejeme vývarom a povaríme. Nakoniec pridáme džem a med. Upečené stehná podávame so zeleninou a prikryté plátkami grepu.


Diskusia k článku:

Aj ked to asi bude rafinovane dobre, doma by mi to asi nik nejedol...
Neregistrovaný - Jan, 16.12.2005 14:01, jan.pelech(`na`)liebet-hiross.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!